Aanpak coaching

Oplossingsgerichte aanpak

Lank biedt een oplossingsgerichte aanpak. Dat betekent dat jij je verhaal kwijt kunt, maar dat we ook kijken wat we eraan kunnen doen. Waag die sprong in het diepe; het is het waard. Zodat jij je weer beter voelt en positiever in het leven staat. 

Dat levert jou direct wat op, maar ook indirect. Als jij meer rust en balans hebt, dan straal je dat uit naar anderen. En dat heeft effect. Mensen in je omgeving reageren hier op, zeker weten!

Een, twee …

Als wat je doet niet werkt, doe dan wat anders

Naar Lank als je

niet lekker in je vel zit, en niet precies weet waar dat nu aan ligt.

last hebt van stress of disbalans en meer rust wilt.

al langere tijd ontzettend moe bent en je energie weer wilt.

vast loopt in je werk of in je opleiding en inzicht wilt in hoe je verder gaat. 

een verandering ervaart waar je moeite mee hebt en een goede manier wilt vinden om er mee om te gaan.

een nieuwe stap in je leven wilt verkennen.

Sessies binnen – in praktijkruimte – of buiten in de natuur

Het coachtraject

Intake

Wederzijds vertrouwen is een belangrijke voorwaarde voor een goed coachingstraject. Daarom is de intake bedoeld als kennismaking. Tevens is het een eerste verkenning van je vraag en wat je zou willen bereiken. We maken een inschatting van het aantal benodigde sessies.

Vervolgsessies

We diepen je vraag verder uit en bepalen je doel. Vervolgens gaan we in een aantal sessies daarmee aan de slag. We bekijken je vraag van verschillende kanten. Zodat jij inzicht krijgt in waar het precies aan schort en wat jouw oplossing om je doel te bereiken.

Korte evaluatie bij de vijfde sessie

Na vijf sessies maken we tussentijds de balans op. Wat zijn de resultaten en leerpunten tot nu toe? We ronden af of nemen de leerpunten mee in de vervolgsessies. Tot je op het punt bent waar je wilt zijn. Gemiddeld komen mensen zo’n 10 keer.

Wat kun jij beïnvloeden en hoe doe je dat?

De basis

Je hebt je eigen normen en waarden, jouw overtuigingen en persoonlijke behoefte aan zingeving. Dit beïnvloedt hoe jij tegen situaties en gebeurtenissen aankijkt en hoe je ze ervaart. Alle waarneming die je doet zijn jouw ‘persoonlijk filter’ gepasseerd. Met andere woorden: Er is een verschil tussen een gebeurtenis of feit en hoe verschillende mensen het beleven en onthouden. Denk maar aan het spelletje dat je een kort verhaaltje doorfluistert in een kring. Na een paar keer doorgeven is het verhaal al helemaal veranderd.

Jij kijkt door je eigen bril naar gebeurtenissen.
Welke bril zet je op?

Ook jij draagt je levensgeschiedenis én die van je familie met je mee