Ik ben Annet

'Ik geloof in de kracht van verbinding, niet alleen tussen mensen, maar juist ook de verbinding van de mens met zichzelf. Jouw eigen gevoelens en gedachten en overtuigingen leren kennen zodat je bewust kunt handelen. Je kunt vaak al veel meer dan je denkt!'
Annet Kapteijn
Trainer en supervisor

Opleiding en ervaring

Mijn manier van werken is sterk geïnspireerd op de positieve psychologie en de kracht van het oplossingsgericht werken.

Elementen van mindfulness en reflectie nemen hierin een belangrijke plaats in.

Ik ben jaren als docent en supervisor verbonden aan Avans Hogeschool in Den Bosch op de Academie voor Sociale studies. Naast afstudeerbegeleiding gaf ik daar vakken als onderzoekvaardigheden, supervisie en intervisie.

Daarnaast bied ik vanuit mijn eigen bedrijf ‘Profilerend’ op maat trainingen en trajecten aan aan gemeentes en sociale ondernemingen. Meest recent is het opzetten en implementeren van intervisie voor sociale professionals in de gemeente Culemborg.

Ik ben opgeleid als pedagoog, en daarmee gericht op ontwikkeling en groei bij jonge mensen.

In mijn vorige werk bij Stichting MEE, heb ik ruime ervaring opgedaan in het begeleiden van diverse groepen, zowel met kinderen, jongeren als volwassenen.

Ik ben opgeleid als Master Social Work waarbij ik geleerd heb veranderingen in het sociaal werk in gang te zetten, gebaseerd op praktijkonderzoek.

Opleiding tot supervisor aan het Kempler instituut in Utrecht.

Geregistreerd als lid bij de LVSC (landelijke vereniging voor supervisie en coaching).