Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring Lank 

Via de websites www.lankcoaching.nl worden persoonsgegevens verwerkt. Lank respecteert uw
privacy en behandelt uw persoonsgegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. De verwerking van
uw persoonsgegevens gebeurt conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) die met ingang van 25 mei 2018 van kracht is. In deze privacy- en cookieverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens Lank verzamelt, gebruikt, en met welk doel.

Gebruik van uw gegevens
Bij het gebruik van onze website en diensten laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Zo vragen wij in het contactformulier om enkele persoonsgegevens. Daarnaast kunt u uw gegevens achterlaten bij het plaatsen van een reactie op de blogs.
Wij verwerken van u de volgende gegevens (mede afhankelijk van de acties die u uitvoert op onze site):

  • Naam;
  • e-mailadres;
  • IP-adres

Deze gegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • u gebruik laten maken van onze dienstverlening;
  • het beantwoorden van vragen die door u gesteld zijn via de website.

Uw mailadres wordt NIET gebruikt voor het toesturen van een nieuwsbrief zonder uw toestemming.

Bewaartermijnen
Bovenstaande gegevens worden bewaard zolang het nodig is om onze dienst aan u te leveren.

Inloggen via derde partijen
Er is geen mogelijkheid om een account aan te maken op de website van Lank. Dit punt is dus niet van toepassing.

Beveiliging
Om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens tegen te gaan, nemen wij passende beveiligingsmaatregelen.

Verstrekking aan derden
Lank verstrekt uw gegevens niet aan derden, behalve in het geval van een wettelijke vordering of wanneer dit noodzakelijk verband houdt met de levering van een product of dienst.

Ingesloten inhoud van andere websites
Ter informatie: Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.
Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van uw gegevens
Indien u aan ons persoonsgegevens heeft verstrekt, kunt u ons een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op via info@lacoco.nl.

Cookies
Op de website van Lank worden alleen functionele cookies (die nodig zijn voor het goed laten functioneren van de website) en analytische cookies (die inzicht geven in welke pagina’s bezocht zijn en hoe vaak). Er worden géén marketing cookies verzameld.